Zapytaj o nocleg

Komunia Święta

 

Hotel **** "Pensjonat Kazimierski" to idealne miejsce do organizacji przyjęć weselnych, uroczystych kolacji, czy rodzinnych obiadów. Szeroka gama potraw i alkoholi pozwoli Państwu przygotować bankiet według indywidualnych potrzeb. Personel restauracyjny jest otwarty na Państwa sugestie i opinie. Zapewniamy profesjonalną pomoc przy doborze oprawy muzycznej i wystroju wnętrza.

Nasza Restauracja to także idealne miejsce do organizacji kolacji zaręczynowej, uczczenia rocznicy ślubu, czy spotkania z grupą przyjaciół. Dla odwiedzających nas par przygotowaliśmy intymny kącik, gdzie mogą się cieszyć tylko swoją obecnością.

Prosimy o zapoznanie się z przykładowym menu na specjalne okazje.

 

Podane poniżej MENU jest propozycją przykładową którą jesteśmy wstanie dostosować do indywidualnych potrzeb naszych Gości w tym celu prosimy o kontakt z naszym Hotelem.

Menu Komunia

Menu I

Przystawka :

-polędwiczki wieprzowe z musem z awokado

Zupa:

-krem z pomidorów z mozarellą

Danie główne ( serwowane) :

- roladki z kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami i rokpolem podawane z pieczonymi ziemniakami i warzywami na parze

Deser:

-lody z owocami

Bufet deserowy (na stole):

-wybór ciast

- półmiski krojonych owoców

Napoje:

-kawa, herbata, woda, soki

 75 zł/osoba (dzieci do lat 9 połowa ceny)

Istnieje możliwość zamówienia fontanny czekoladowej z owocami w cenie 650zł oraz zamówienia tortów (różne wzory) w cenie 60zł/kg.

 

Menu II

Przekąski zimne (na stołach) :

-półmiski mięs pieczonych i wędlin

-schab z musem chrzanowym

-pstrąg w galarecie

-sałatka grecka

-sałatka cezar  z kurczakiem

- pieczywo

Zupa:

-krem z borowików

Danie główne ( serwowane)  :

- polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym podane z ziemniakami gratin i zasmażanymi buraczkami

Deser:

-świeże owoce z bitą śmietaną

Bufet deserowy (na stole):

-wybór ciast

- półmiski krojonych owoców

Napoje:

-kawa, herbata, woda, soki

95 zł/osoba (dzieci do lat 9 połowa ceny)

Istnieje możliwość zamówienia fontanny czekoladowej z owocami w cenie 650zł oraz zamówienia tortów (różne wzory) w cenie 60zł/kg.

 

Menu III

Przekąski zimne (na stołach) :

-półmiski mięs pieczonych i wędlin

- indyk w maladze

-pstrąg w galarecie

-szparagi w szynce pod galaretą

-jajka faszerowane

- śledzie w trzech smakach

-sałatka grecka

-sałatka cezar  z kurczakiem

- sałatka jarzynowa

- pieczywo

Zupa:

-rosół z kołdunami

Danie główne ( serwowane) :

- picata z indyka w aromatycznej panierce podana z makaronem tagiatelle i surówką mix w łódce z cykorii

Deser:

-krem tiramisu

Bufet deserowy (na stole):

-wybór ciast

- półmiski krojonych owoców

Napoje:

-kawa, herbata, woda, soki

115 zł/osoba (dzieci do lat 9 połowa ceny)

Istnieje możliwość zamówienia fontanny czekoladowej z owocami w cenie 650zł oraz zamówienia tortów (różne wzory) w cenie 60zł/kg.

 

Pokaż stopkę